Царевић: Зашто треба да будем председник Црне Горе

© Sputnik / СпутњикСпутњик интервју
Спутњик интервју - Sputnik Србија, 1920, 27.04.2021
Пратите нас
Пар месеци уочи сада већ историјских парламентарних избора у Црној Гори, општина Будва била је право поприште, а многи оцењују да је била и својерстан пробни балон тадашње владајуће коалиције. Човек који је био носилац промена и чија политичка каријера константно расте био је наш гост - председник општине Будва Марко Бато Царевић.
Спутњик интервју: Марко Бато Царевић

Као члан Нове српске демократије која је део Демократског фронта Царевић је подржао формирање нове црногорске владе. Питали смо га да ли је прошло довољно времена да можемо да оцењујемо њен учинак? Шта је горуће питање у Црног Гори? Чиме би себе препоручио да буде црногорски председник? Да ли је Здравко Кривокапић у стању да се носи са све већим изазовима који га чекају? Има ли решење за сукоб између министра правде и премијера због Сребренице? Коме смета Темељни уговор са СПЦ и зашто се због њега подижу тензије? Зашто је важан попис и када би могао да буде одржан? Шта је препрека за формирање власти у Никшићу И какве су прогнозе за изборе у Херцег Новом? Каква су очекивања за ову туристичку сезону?

Емисију коју води и уређује Наташа Милосављевић слушајте на таласима радија Студио Б у 21 сат и гледајте на нашем Јuтjuб каналу.

 

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала