Вести: О чему је Москва спремна да разговара са украјинским руководством /видео/

© Sputnik / СпутњикСпутњик инфо
Спутњик инфо - Sputnik Србија, 1920, 28.04.2021
Пратите нас
Пратите вести Радија Спутњик.

Данас у вестима:

  • Кремљ није добио званичан предлог председника Украјине о сусрету са руским лидером у Ватикану. О чему је Москва спремна да разговара са актуелним украјинским руководством открива у ексклузивном интервјуу за Спутњик шеф руске дипломатије Сергеј Лавров.
  • Реаговања косовских званичника на тзв. „нон пејпер“ је обичан блеф јер не желе компромисе, а оптужбе и понашање, па чак и најаве протеста, су опробан систем Приштине да добије оно што жели у потпуности, поручују стручњаци.
  • Француски генерали упозоравају да држави прети грађански рат. Власт је немоћна да заустави одвајање делова територије на којима живи исламско становништво афричког порекла и земљи прети „косовизација“, кажу стручњаци.
  • Више земаља најавило хитно слање помоћи Индији чији је здравствени систем на пред колапсом. Ако тај сој ковида дође у Србију клиничке слике неће бити тако тешке јер смо вакцинацијом постигли одређени имунитет, каже Ана Глигић.
  • Први човек општине Будва Марко Царевић објашњава зашто треба да буде председник Црне Горе.
  • Стратегија Владе Србије за управљање државним фирмама, поручују економски експерти, биће корак напред ако добију професионални менаџмент.

Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују!

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала