Албанац и даље тргује српским благом

© AP Photo / Thomas FreyСрпски фудбалер Лука Јовић на утакмици свог Ајнтрахта и Штутгарта
Српски фудбалер Лука Јовић на утакмици свог Ајнтрахта и Штутгарта - Sputnik Србија, 1920, 30.04.2021
Пратите нас
Један од најбољих менаџера с Балкана Фали Рамадани имао је састанак с челницима Интера на коме су главна тема били Срби!

Албанац који је познат као одличан преговарач, је према писању италијанског Тутоспорта седео за столом са руководиоцима неро-азура, а причало се о доласку Николе Максимовића који се налази пред истеком уговора са Наполијем.

​Свега месец дана остало је српском репрезентативцу до истека сарадње с Наполитанцима, а врло лако би небескоплави дрес могао да замени црно-плавим. Ипак, није Максимовић био једини Србин о којем се причало на поменутом састанку.

УЕФА - Sputnik Србија, 1920, 30.04.2021
Фудбал се умало распао, а Чеферин објавио бојкот: „Доста нам је кукавица“
Наводно је Албанац Фали Рамадани понудио Интеру и Луку Јовића који је његов клијент, тренутно на позајмици у Ајнтрахту из Франкфурта, а иначе је члан Реала. 

Интер је надомак титуле у Серији А, имају чак 11 бодова више од другопласиране Аталанте пет кола пре краја, имају двојицу одличних нападача Ромелуа Лукакуа и Лаутара Мартинеза, па је мала вероватноћа да би пристали да доведу Јовића да им буде резерва, коју ми морали да плаћају чак пет милиона евра, колико је Лукина годишња плата.

Ипак, остаје да се види како ће се одвијати ствари на релацији Рамадани, Срби и Интер.

Подсетимо, шпански медији су недавно писали да је претресена кућа Фалија Рамаданија на Мајорки, као и да су истражитељи однели компјутере и сву документацију коју су затекли. Дневни лист „Ас“ навео је да је Рамадани само од трансфера Луке Јовића из Ајнтрахта у Реал, вредног 60 милиона евра, зарадио девет милиона европских новчаница, мада се конкретно Лукин трансфер у славни мадридски клуб не помиње као предмет истраге.

► Разлог за „револуцију“ – чувена реплика из филма Емира Кустурице

► Звездини „клинци“: Желимо још много титула

► Матићев Јунајтед згазио „вучицу“! /видео/

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала