Бобанов шоу и без Луке, „Чудовиште“ се Покушевском осветило за Јокића /видео/

© AP Photo / Derick HingleЗајон Вилијамсон и Бобан Марјановић
Зајон Вилијамсон и Бобан Марјановић  - Sputnik Србија, 1920, 30.04.2021
Пратите нас
Бобан Марјановић, српски репрезентативац, имао је бриљантну секвенцу у победи Даласа над Детроитом (115:105) и за мање од десет минута на паркету имао је четири поена, седам скокова и две асистенције, док Алексеј Покушевски није имао своје вече у дресу Оклахоме.

Тим Даласа је до тријумфа стигао без свог најбољег играча Луке Дончића, улогу лидера је преузео Тим Хардавеј са 42 поена, а тренер Рик Карлајл је пружио шансу и Марјановићу, који је поново одушевио својим кошаркашким знањем.

Уз поене и скокове, популарни Боби је „продао“ и бриљантну асистенцију за телевизијске шпице, није га омело то што је био блокиран у покушају шута, ухватио је лопту и иза леђа је послао Хардавеју за лак погодак.

За разлику од Марјановића, разлога за славље није имао Алексеј Покушевски чија Оклахома је изгубила од Њу Орлеанса са 109:95.

Млади српски кошаркаш је уписао осам поена и девет скокова, али је промашио чак 13 шутева из игре, највише у свом тиму за 27 минута проведених на паркету.

Први играч меча био је чудовишни Зајон Вилијамсон, који је водио свој тим до победе са 27 поена, осам скокова и шест асистенција, дан пошто га је Никола Јокић изблокирао у дуелу са Денвером, у последњим секундама меча и тиме директно утицао на пораз Њу Орлеанса.

► Јокић зауставио „Чудовиште“! /видео/

► „Јокић је тврд орах, рекао ми је да Срби не одмарају!“ /видео/

► Мелоун је знао још пре пет година: Не бих га трејдовао ни за кога на свету!

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала