Лучић закуцао Милано – Бајерн на волшебан начин изједначио! /видео/

© Фото : fiba.basketballРепрезентативац Србије Владимир Лучић
Репрезентативац Србије Владимир Лучић - Sputnik Србија, 1920, 30.04.2021
Пратите нас
Владимир Лучић, кошаркаш Бајерна из Минхена, најзаслужнији је за победу немачког клуба против Арманија из Милана у четвртој утакмици плеј-офа Евролиге.

Лучић је на 23 секунде до краја извео невероватно закуцавање уз фаул, а потом је и на осам секунди до истека времена имао мирну руку, те је са линије за слободна бацања донео Бајерну +3, 85:82.

Луђи Датоме имао је шут за продужетак, баш као и Маклолм Дилејни, али мрежица је мировала. Бајерн је изједначио и пета утакмица игра се четвртог маја у Милану.

Лучић је на крају утакмицу завршио 12 поена, три скока и две украдене лопте. Најефикаснији у победничком тиму био је Болдвин са 18 поена, Ципсер је постигао 16, а Џонсон 12.

Бољи од осталих код Милана био је Дилејни са 28 поена, док је Шевон Шилдс убацио 17.

Изабраници Андрее Тринкијерија губили су читавог меча, што је значило да би таква завршница, у којој би изгубили, довела до елиминације клуба из Евролиге, међутим у последњој четвртини успели су да се врате и преокрену.

Милано је имао веома важан напад на 30 секунди до краја. Манекени, како је надимак овог клуба, имали су +2 и лопту у рукама, али Дилејни није успео да поентира и уследила је контра.

Лучић је на спектакуларан начин закуцао и минхенски клуб преузео је вођство, 83:82. У наредном нападу Шилдс је направио фаул, те је лопта на осам секунди до истека била у рукама домаћина.

Бивши капитен Партизана је фаулиран, на срећу навијача Бајерна погодио је оба слободна бацања и како гости у последњем поседу нису успели да поентирају, немачки клуб је изједначио на 2-2.

Од четири плеј-оф пара, после четири утакмице познат је само један учесник Фајнал фора Евролиге – ЦСКА. У преостала три дуела све је отворено, те ћемо видети ко ће славити у мајсторицама између Барселоне и Зенита, Милана и Бајерна и Ефеса и Реал Мадрида.

Руска казнена експедиција изборила мајсторицу против шпанског гиганта! /видео/

Италијан се наљутио због питања о Србину: Шта хоћете од мене? Био је фантастичан, јесте срећни?

Јокићев шмекерски одговор на хистерију у Америци /видео/

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала