Загонетна модрица испод ока на првој фотографији жене која је названа Епстајнова мадам

CC BY-SA 4.0 / cropped photo / Жислен Максвел
Жислен Максвел - Sputnik Србија, 1920, 30.04.2021
Пратите нас
Случај Џефрија Епстајна шокирао је јавност. Милијардер је био оптужен да је сексуално злостављао стотине младих девојака, али је пронађен мртав у ћелији у августу прошле године. У међувремену ухапшена је и Гислејн Максвел, осумњичена да је подводила малолетнице богаташу, али и његовим познатим пријатељима и пословним партнерима.

Гислејн Мксвел (59), коју су медији назвали Епстајнова мадам, тренутно се налази у затвору у Њујорку и прети јој 35 година затвора по шест тачака оптужнице за трговину малолетницама.

Иако смо да сада могли само да је видимо само на цртежима са саслушања, сада се појавила и њена прва фотографија и то са загонетном модрицом на оку, преноси Фокс.

Њен адвокат Боби Стернхајм рекла је да њена клијенткиња не зна одакле јој модрица, али "да је сасвим могуће да је од пешкира којим је штитила очи, јер чувари сваких 15 минута осветљавају њену ћелију како би проверили да ли дише и није извршила самоубиство".

Пошто ова изјава звучи помало нелогично, убрзо је промењена и адвокат је издао ново саопштење.

„Госпођа Максвел није свесна узрока модрице, а све више оклева да стражарима пријављује информације из страха од одмазде, дисциплине и казнених послова.“

Адвокат је поново тражио да буде пуштена уз кауцију. Њени адвокати понудили су гаранцију од 28,5 милиона долара, 24-сатну наоружану стражу и обећање да ће се одрећи британског и француског држављанства, али судија је тај захтев одбио.

Прву фотографију Гислејн Масквел из затвора можете погледати ОВДЕ.

Прочитајте још:

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала