Ђоковић освојио Ртањ: Мистерија и јаке емоције /фото/

© AFP 2023 / OLI SCARFFСрпски тенисер Новак Ђоковић
Српски тенисер Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 01.05.2021
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи српски и светски тенисер, празнике је решио да проведе у домовини. Новак се са супругом Јеленом попео на планину Ртањ, гдеј је скупљао позитивну енергију за изазове који га очекују.
Познато је да су Ђоковићи изузетно посвећени природи и да сваки слободан тренутак користе да уживају у њеним чарима, а овога пута избор је пао планину Ртањ.
Дешавало се раније да обилазе кањоне, као и да грле дрвеће, сада је планина била њихова оаза мира. 
View this post on Instagram

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

„Срећан Велики петак. Велики петак на Великом Ртњу. Симболично и снажно. Ртањ је планина која је пуна мистерија, али и изузетно јаке енергије. Ртањ је много битан за наш народ. Што се више духовно уздижемо, то ће нам се тајне Ртња више указивати. Симболично, пењање на врх планине представља бројне менталне и физичке изазове. Када се човек попне на врх, задовољан је и поносан. Међутим, једино када се застане, ужива и цени читаво путовање до врха, онда и то 'освајање' врха има више смисла и испуњавајуће дејство на човек“, обратио се Ђоковић путем друштвених мрежа и честитао армији фанова празнике.
Новак и Јелена су се након пењања на врх Ртња, одморили и уживали у предивном погледу. Наредни турнир на којем први тенисер света учествује је Мастерс у Риму, на којем Ђоковић брани титулу и он почиње 9. маја.
► Да ли ће Ђоковић у Београду скинути „клетву“ која га прати 15 година?
► Виктор о нападима на Новака: „Запад боли што момак из Србије побеђује“
► Медведев пролази кроз пакао
 
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала