Др Грујичић: Смрт је побеђена, радујте се

© Sputnik / screenshotДокторка Даница Грујичић
Докторка Даница Грујичић - Sputnik Србија, 1920, 03.05.2021
Пратите нас
Др Даница Грујичић честитала је најрадоснији хришћански празник Васкрс, истичући да је смрт побеђена.
„Смрт је побеђена, радујте се! Христос васкрсе!“, написала је докторка на свом Фејсбук профилу уз фотографију са, како је истакла, великим пријатељем владиком Теодосијем, што јој је драга успомена из Грачанице.
„Свима желим да овај најрадоснији празник проведу у кругу својих најближих у миру и љубави доброг здравља. Свим колегама желим пуно успеха, а што је мање могуће тешких пацијената. Претходни период нас је бацио у многа искушења, како лична тако и професионална. Верујем да су нас ти тешки тренуци зближи и научили да морамо живети у и за заједницу. Да наше лично не сме бити испред наших ближњих. Да научимо да дајемо, да се жртвујемо, и да ставимо интересе других испред својих. Једино тако сви можемо да напредујемо, а то је управо оно што славимо данас. Христ се жртвовао за све нас и ставио нас испред њега. То је светли пример којим треба да се водимо. То је оно чему учим своје млађе колеге и студенте, да ми радимо да би помогли болеснима, а не да би нас учинили великима. Тако је и у свим професијама и у животу.
Посебно желим да честитам Васкрс нашем народу на Косову и Метохији, који ко зна коју годину по реду прославља празнике у неизвесности и страху. Ова фотографија је драга успомена из Грачанице и гостопримства великог пријатеља владике Теодосија, верујем да ћу ускоро поново бити заједно са својим пријатељима на Косову и Метохији“, написала је Грујичић у својој објави на Фејсбуку.
Прочитајте још:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала