Медведев разбио малер и беснео у Мадриду: „Ја не желим да играм овде!“ /видео/

© AFP 2023 / OSCAR DEL POZOДанил Медведев
Данил Медведев - Sputnik Србија, 1920, 05.05.2021
Пратите нас
Недеље одсуства због вируса корона, најава да не жели да игра на турнирима са шљаком као подлогом и коначна експлозија незадовољства – руски тенисер Данил Медведев је победом стартовао такмичење у Мадриду, али није био нимало срећан.
Новак Ђоковић и Данил Медведев - Sputnik Србија, 1920, 21.02.2021
Медведев: Испричаћу вам причу о Новаку... /видео/
Ћудљиви Рус, сјајни тенисер који представља лидера нове генерације, жестоко се нервирао током меча са Алехандром Давидовичем Фокином, али је ипак успео да оствари тријумф и да се пласира у осмину финала.
Дуел је трајао два сата и 13 минута, Шпанац је повео са 6:4, али је Медведев направио преокрет и освојио је два сета са 6:4, 6:2.
„Ја не желим да играм овде на овој подлози!“, заурлао је Медведев током паузе између сетова, бесно ударивши рекетом о подлогу.
View this post on Instagram

A post shared by Tennis TV (@tennistv)

Њему, како је истакао, смета – све!
„Ужасно, ужасно... Моји ударци, моје кретање, моја физичка појава, ништа не одговара шљаци. Прве недеље на тој подлози мрзим све око себе, мрзим да будем на терену, а то није својствено мени“, истакао је Медведев.
Рус је у Мадриду прекинуо низ од шест узастопних мечева без победе на шљаци, још од априла 2019. године, али се чини да његова љубав према земљаној подлози никада неће постати део његове личности.
​► Рус на стубу срама: Тежак прекршај или сплет околности? /видео/
► Тим брутално искрен према контроверзном Французу
► Медведев je после сукоба са Американцима постао „руска машина"
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала