Шапић о Вучићевом позиву на уједињење: Очекујем договор

© Tanjug / DRAGAN KUJUNDZICПредседник Србије Александар Вучић и лидер СПАС-а Александар Шапић
Председник Србије Александар Вучић и лидер СПАС-а Александар Шапић - Sputnik Србија, 1920, 05.05.2021
Пратите нас
Председник СПАС-а Александар Шапић изјавио је вечерас да је расположен да прихвати предлог председника Александра Вучића о уједињењу СНС-а и СПАС-а, додајући да се нада да ће договор о томе бити постигнут и да већ можда од јуна две странке буду део заједничке организације.
„Могу да потврдим то што је Вучић рекао, да ћемо у следећих месец дана и званично сести да разговарамо на ту тему“, рекао је Шапић за Танјуг.
На питање да ли је расположен да прихвати позив, Шапић је одговорио потврдно и додао да је предлог последица њихових разговора, те понавља да је то до сада био разговор њих двојице, а сада се подиже на виши ниво.
„Сада то подижемо на виши ниво две организације и у следећих пар недеља, надам се да ћемо успети да направимо договор и да будемо, можда већ од јуна, део заједничке организације“, рекао је Шапић.
Вучић је вечерас после седнице Председништва СНС пренео да је поднео предлог странци, који је једногласно прихваћен, да се формира радна група која ће кренути у разговоре са СПАС-ом Александра Шапића око уједињавања у једну политичку странку.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала