Нема боловања за Николу Јокића! /видео/

© AP Photo / David ZalubowskiНикола Јокић
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 06.05.2021
Пратите нас
Никола Јокић, српски репрезентативац, требало је да пропусти прву утакмицу у овој сезони НБА лиге у дресу Денвер Нагетса, због повреде ножног прста, али не само да није отишао на боловање већ је био најбољи актер дуела са Њујорк Никсима.
Српски кошаркаш Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 03.05.2021
Јокић објаснио Американки како је настао „сомборски рингишпил“ /видео/
Амерички медији су претходних дана спекулисали о томе да је најбољи играч НБА лиге повређен и да би могао да одмори, али – то се није десило.
Денвер је у сјајној утакмици савладао Њујорк са 113:97, а Јокић је за 29 минута на паркету уписао 32 поена, 12 скокова, шест асистенција и три блокаде.
Вреди истаћи да је 24 поена Јокић убацио у првој четвртини, уз шест скокова и две блокаде, чиме је показао Никсима да неће имати чему да се надају у дуелу са његовом екипом. 
На њему је био огроман посао, с обзиром на то да је уз већ одавно повређене бекове Џамала Мареја, Вила Бартона и Монтеја Мориса ван тима био и Пи Џеј Доузир.
Ипак, у томе му је помогао Остин Риверс, недавна изнуђена аквизиција Денвера која је са клупе за 28 минута убацила 25 поена.
Одличне роле имали су још Мајкл Портер са 17 и Факундо Кампацо са 16 поена, док је на другој страни са 18 најефикаснији био Имануел Куикли.
► „Да ли сам луда?“ – медији грме, судије жестоко оштетиле Денвер?! /видео/
► Од Јокићеве доминације и тренер профитира
► Јокић богатији за 500.001 долар
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала