Шта би могло да се нађе у нон-пејперу Републике Српске?

Пратите нас
Приштина чврсто истрајава на курсу да убаци што више клипова у точкове дијалога, што показује и најава да ће тужити Београд за геноцид.  Валентин Инцко изложио је у УН како изгледа Босна по његовој мери, а српски члан Председништва БиХ Милорад Додик открио да и Република Српска има свој нон-пејпер али не и шта је у њему.
У Хрватској се и даље баве омиљеним спортом застрашивања оно мало преосталих Срба. Али брине што су штафету антисрпских порука преузели и неки острашћени Црногорци, осокољени већ уобичајеним фразама председника Мила Ђукановића о претњи великосрпског национализма, све то пред треће одмеравање снага ДПС-а и нове власти на локалним изборима у Херцег Новом.
Министри земаља Г7 на састанку у Лондону остали су верни западним клишеима вртећи исту плочу о жељи да имају стабилне и предвидљиве односе с Русијом али да се она понаша негативно и дестабилизујуће. А после самита амерички државни секретар Ентони Блинкен отпутовао је у посету Кијеву.
О темама актуелним у протеклој седмици у емисији „Од четвртка до четвртка” разговарамо са социологом Слободаном Рељићем. Питаћемо га и да ли би се Албанија усудила да у име косовских Албанаца против Србије покрене тужбу за геноцид? Имају ли Инцкове оцене икакакву тежину? Шта би могло да се нађе у нон-пејперу Републике Српске?
Емисију уређује и води Тања Трикић.
Од четвртка до четвртка: Слободан Рељић
Све вести
0
Прво нова обавештењаПрво стара обавештења
loader
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала