Зашто светски медији препоручују Црну Гору за летовање

CC0 / / Свети Стефан
Свети Стефан - Sputnik Србија, 1920, 07.05.2021
Пратите нас
Престижни британски магазин за путовања Вондерласт препоручио је Црну Гору, заједно са суседном Албанијом, као прву дестинацију на листи земаља које би требало посетити у јулу ове године.
Црна Гора се још једном нашла у друштву егзотичних светских дестинација, као што су Аустралија, Сејшели и Мексико, а аутори чланка објављеног у Вондерласту истичу Црну Гору као савршену летњу дестинацију са мање гужве, а идеалних температура за овај период године.
„Прошетајте Котором, упијајте зраке сунца на будванским плажама и уживајте у природи Националног парка Дурмитор.“
И немачки медији препознали су Црну Гору као дестинацију коју вреди посетити. Познати немачки недељник Фреизејт Воше објавио је чланак о Црној Гори, коју у оквиру рубрике „Путовања из снова“ описује као „рајско место на Балкану“.
Чланак о Црној Гори објављен је на осам страна овог познатог немачког недељника, а аутори истичу да, иако мала балканска држава, Црна Гора изненађује дивним искуствима у природи.
Плаже са кристално чистим водама Јадранског мора, романтична места са велелепним црквама, манастири и палате и онај мали, софистицирани Тиват“, додају аутори, пренео је Б92.
Осврнули су се и на Бококоторски залив, Будву и Свети Стефан, Велику плажу, али и на север Црне Горе, истичући природне лепоте Националног парка Дурмитор.
Прочитајте још:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала