„Док анђели спавају“: Професор Биљана Машић Алексић о свом супругу Мики Алексићу /први део/

© SputnikДок анђели спавају
Док анђели спавају - Sputnik Србија, 1920, 08.05.2021
Пратите нас
У емисији „Док анђели спавају“, ауторка Марина Рајевић Савић угостила је професорку глуме Академији драмских уметности у Београду, Биљану Машић Алексић.
Док анђели спавају: Биљана Машић (први део)
Интервју се, како Марина Рајевић Савић наглашава, ради у специфичним околностима, с обзиром да се супруг Биљане Машић, Миодраг Мика Алексић, налази у притвору под оптужбом да је извршио два кривична дела силовања, два продужена силовања, четири кривична дела недозвољених полних радњи и једно продужено дело недозвољених полних радњи.
Иако је већ два пута била гошћа емисије „Док анђели спавају“, када је говорила о другима, а не о себи, Машићева ни овог пута није говорила о себи, већ о студију кроз који је, од оснивања, прошао велики број деце. Такође, осврнула се на метод рада и циљ стварања студија „Ствар срца“, као и на строгост према деци за коју Алексића у медијима оптужују.
У емисији су, поред Машићеве, о Мирославу Мики Алексићу говорили и адвокати Немања Тодоровић и Илија Радуловић, писац и драматург Ивана Димић, као и глумци Горан Султановић, Вук Костић и Растко Јанковић, а такође и неколико девојака из Алексићевог студија.
Емисију можете слушати на таласима Студија Б у 21 сат, а сутра на јутјуб каналу и порталу Спутњика Србија.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала