Општа туча у Америци: Од шале и провокације, до крви и – „убићу те!“ /видео/

© AFP 2023 / CLIFF HAWKINSТуча Џејка Пола са Флојдом Мејведером и његовим телохранитељима
Туча Џејка Пола са Флојдом Мејведером и његовим телохранитељима - Sputnik Србија, 1920, 08.05.2021
Пратите нас
Јутјубер Џејк Пол и један од највећих боксера свих времена Флојд Мејведер ушли су у физички обрачун током промотивног догађаја пред меч чувеног америчког борца и Џејковог брата Логана, такође јутјубера.
Џејк Пол је прошле године ступио на боксерску сцену, након чега је остварио неколико победа и због тога добио на самопоуздању, а у исте воде бацио се и његов брат Логан.
Его браће Логан дошао је до тог нивоа да је Логан недавно на борбу изазвао управо Мејведера, једног од најбољих икада у спорту којим се бави, иначе, човека који има 50 победа из 50 мечева у професионалној каријери. Та борба на програму је 6. јуна.
Током промоције борбе Логана Пола и Мејведера у етар је улетео Логанов млажи брат Џејк, који је покушао да се нашали, али испровоцира 44-годишњег професионалног боксера.
Он је претходно најавио шта ће урадити, да би затим, после уношења у лице, скинуо Мејведеру качкет са главе и кренуо да бежи.
​Моментално након тога је избила општа туча, пошто је за Џејком Полом кренуо Мејведер, уз неколико својих телохранитеља.
„Искрено, као професионалац сам имао три лаке победе до сада, па ми је недостајало мало акције. Један од 30 Флојдових телохранитеља ме је погодио право у око. Поштујем то!“, навео је Џејк Пол на Твитеру, док се на једном од снимака које је поставио на друштвене мреже могла видети и крв на његовом лицу.
На бројним видео-снимцима се може видети како неко из Флојдовог обезбеђења моментално хвата Џејка Пола, док га и сам боксер јури, успут му претећи „да ће га убити“, уз још неколико псовки.
Џејк је зарадио масницу испод ока и још неке ситније повреде, али је поново успео да оствари свој главни циљ – да привуче пажњу добро познатим мотом да ниједан маркетинг није лош маркетинг.
​► Само у Америци – јутјубер нокаутирао некадашњег светског шампиона! /видео/
Српски борац тражи поштовање у Америци: Спреман сам за рат!
Никола Грбић за Спутњик: Ово је чудо!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала