Био је најбољи на свету, а сада од Новака може само да учи на тренингу /видео/

© REUTERS / Jacky NaegelenЕнди Мареј и Новак Ђоковић уочи финала Ролан Гароса.
Енди Мареј и Новак Ђоковић уочи финала Ролан Гароса. - Sputnik Србија, 1920, 11.05.2021
Пратите нас
Новак Ђоковић и Енди Мари, некада велики ривали у борби за највеће титуле и прво место светске ранг листе, тренирали су пред почетак Мастерса у Риму.
Ђоковић је на „Форо Италику“ тренирао пред свој први меч још од пораза у полуфиналу Србија опена од Аслана Карацева, после чега је пропустио Мастерс у Мадриду.
Његов противник биће Американац Тејлор Фриц (уторак око 13.00), који је елиминисао Британца Данијела Еванса, а што се Ендија Марија тиче, он се у Риму само припрема за неке наредне турнире.
Некада први тенисер света и вишеструки Гренд слем шампион је у престоницу Италије стигао како би тренирао са најбољим играчима на свету, уједно са Ђоковићем.
„Желим да играм против најбољих, јер верујем да ће ми то помоћи да унапредим своју игру. Када тренирате са врхунским играчима, схватите на чему највише морате да радите“, рекао је недавно Мари.
Александер Зверев - Sputnik Србија, 1920, 10.05.2021
Срамотан однос Немаца – да ли ће руски син променити заставу?
Вреди подсетити да је Мари 2016. године освојио једину титулу на Мастерсу у Риму, када је у финалу победио управо Новака са 6:3, 6:3.
Британац, тренутно 123. на свету, је ове сезоне одиграо само неколико мечева – што због повреде, што због рођења четвртог детета, што због короне.
„Било је сјајно тренирати са Ендијем. Добро је ударао лоптицу и добро се кретао, узимајући у обзир да шљака није најбоља подлога за његове кукове. Добро се осећа на терену, и он тако мисли. Мало смо разговарали о добрим, старим временима“, рекао је о тренингу Ђоковић.
Подсетимо, сада већ 33-годишњи Мари ће можда пропустити комплетну сезону на шљаци, али се и даље нада специјалној позивници за Ролан Гарос.
Пао је Новак, пао је и Миомир – следи „руски дерби“!
Медведев проговорио о великом проблему – како се злоупотребљавају деца
Новак је претекао и легендарну Американку!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала