„Честитам Звезди, овакве увреде никада нисам доживео“ /видео/

© Фото : АБА лига / Драгана СтјепановићДраган Бајић, тренер Игокее
Драган Бајић, тренер Игокее - Sputnik Србија, 1920, 12.05.2021
Пратите нас
Драган Бајић, тренер Игокее, поносан је на екипу што је пружила јак отпор Црвеној звезди, али је истакао и да је разочаран на који начин је угошћена његова екипа у трећој утакмици полуфинала АБА лиге.
Црвена звезда победом над екипом из Републике Српске пласирала се у финале регионалног кошаркашког такмичења, а Бајић је после сусрета честитао клубу са Малог Калемегдана на победи, али и истакао шта му је засметало.
Детаљ са утакмице Црвена звезда – Игокеа - Sputnik Србија, 1920, 11.05.2021
Звезда уништила Игокеу и пласирала се у финале АБА лиге
У дворани „Александар Николић“ није било навијача, али ту су били пријатељи клуба који су, по Бајићу, створили такву атмосферу да он никада није доживео толико увреда на једном сусрету.
„Честитам челницима АБА лиге на сјајној организацији у изузетно тешким условима. Истовремено користим прилику да се захвалим и на сјајном гостопримству у Београду, јер Игокеа, моји играч и ја као тренер, никада нисмо доживели овакве увреде“, рекао је шеф стручног штаба Игоса.
Звезда је до тријумфа дошла захваљујући сјајној четвртој четвртини у којој је дозволила противнику да постигне само два поена, наспрам 19 колико је она убацила.
„Честитам Звезди на победи. Није само последња четвртина била проблем. Проблем је била прва деоница у којој смо дозволили ривалу да стигне до велике предности. Проблем је била и трећа деоница у којој смо пропустили прилику да уведемо меч у још неизвеснију завршницу, а Звезду у већу нервозу. У последњем кварталу смо се предали у самој завршници“, закључио је Бајић.
У великом финалу АБА лиге састаће се Црвена звезда и Будућност, а титулу ће освојити екипа која прва дође до три победе. Предност домаћег терена је на страну црвено-белих, а први дуел на програму је 16. маја у Београду.
Трибине у Београду и Подгорици поново неће бити испуњене до последњег места, али ако је у полуфиналу било велике тензије, онда се у борби за трофеј очекује још више напетости. Уосталом, на то смо навикли када играју Звезде и Будућност.
Звезда уништила Игокеу и пласирала се у финале АБА лиге
Моћни Јокић донео Денверу предност домаћег терена! /видео/
Српски бисер надмашио легендарног Брајанта /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала