Одговор може открити нешто о вашој личности – Која од две жене је мама детету? /фото/

CC0 / Pixabay / Две жене и дете
Две жене и дете - Sputnik Србија, 1920, 12.05.2021
Пратите насTelegramOdyssey
Овај тест ће вам помоћи да мало дубље погледате у себе и откријете неке ствари којих можда нисте били свесни. На питање треба одговорити интуитивно, без много анализирања.
На илустрацији су две жене које седе једна насупрот друге. У средини је дете у безбрижној игри на поду. Пажљиво погледајте ту сцену па покушајте одговорити – која од жена је дететова мајка?

Жена са десне стране

Овај одговор одабрало је 70 одсто људи који су решавали тест. Према тврдњама портала „Дазлинг“, који је објавио тест, то што сте изабрали управо ту жену показује да сте склони уметности, али ретко користите своје таленте и способности.
Као дете привлачило вас је све што има везе с уметношћу, уживали сте у свом имагинарном свету, јер сте у њему посећивали места каква постоје само у вашој машти.
Јако сте добри у слушању људи, подршка сте им и знате да их утешите када је то потребно. Врло сте одговорни, одлично се сналазите у проблематичним ситуацијама и урадићете све како бисте некоме помогли. Људи знају да се на вас могу ослонити.
Уједно сте и врло забавни, па ће већина људи пожурити вама како би се развеселила.
У животу сте се нарадили и трудили око свега чега сте се прихватили. Циљ вам је да имате породицу и срећан породичан живот, а ако то до сада нисте остварили, не брините, једног дана ће и то постати ваша стварност.
Али у овом случају сте погрешно проценили. Можда вас је заварао уредан изглед ове жене, али она није дететова мајка. Можда једноставно имате лош дан и нисте посветили довољно пажње овој слици, тврде с портала.

Жена са леве стране

Само 30 одсто људи изабрало је жену с леве стране. Они су, кажу састављачи теста, добро променили.
Дете је, кажу, у игри увек несвесно окренуто према мајци јер жели да га она штити, а исто тако и мајка ће увек изабрати да седи детету насупрот, а не иза леђа, како би имала преглед ситуације.
Вероватно сте већ приметили да сте кроз детињство и школовање редовно били међу најактивнијима и први имали одговор на питање.
И у одраслом животу сте наставили да се истичете. Врло сте друштвени и радо упознајете нове људе и посећујете нова места. Пријатног сте карактера и свако вас жели у друштву. То вас чини и пожељним животним партнером.
Али када нешто радите, ви никада не тражите лакши пут, не журите и нисте брзоплети – ви волите да урадите посао квалитетно.
Цените пријатељство, искрено се радујете успесима других људи и јако сте добар родитељ са алтернативним методама образовања своје деце. Врло сте оптимистични и не замарате се превише непријатним ситуацијама у животу, јер знате да ће то проћи и да ће уследити бољи дани, пише портал ДДЛ.
Прочитајте и:
 
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала