Сабластан снимак разрушеног стана у Израелу: „Чудо је што смо живи“ /видео/

© AP Photo / Oded BaliltyПризор из Петах Тикве коју је ракетирала Газа
Призор из Петах Тикве коју је ракетирала Газа - Sputnik Србија, 1920, 14.05.2021
Пратите нас
Игор Видал, бразилски фудбалер који игра у Израелу, на друштвеним мрежама је објавио сабластан видео-снимак свог разрушеног стана после напада Хамаса. „Понашају се као животиње, нападају невине људе као што смо моја жена, моје дете и ја“, поделио је свој став Видал.
Фудбалер Хапоела из Петах Тикве је прошле године кренуо да игра у израелском првенству.
„Ово је мој стан у Петах Тикви након напада Хамаса. Овај снимак вам показује какви су то људи. Понашају се као животиње, нападају невине људе као што смо моја жена, моје дете и ја“, навео је Видал.
На Видаловом снимку се може видети разрушен стан у којем је живео са својом породицом, али и стање околних зграда, које су готово потпуно уништене.
ФК Црвена звезда шампион Европе - Sputnik Србија, 1920, 13.05.2021
Директор Звезде за Спутњик: НАТО бомбе уништиле део црвено-беле историје!
„Престаните да говорите како Израел напада Газу, молим вас. Из газе нападају невине људе у Израелу. Немојте да верујете медијима који вам говоре да Израел убија људе у Гази, јер то није истина. Израел се само брани од терориста. Не заслужујемо ово... Нико не заслужује ово“, додао је двадесетчетворогодишњак из Кампо Ларга.
Рат се већ одавно раширио на невине људе, па тако и на спортисте, а поред фудбалера угрожени су и кошаркаши, коју си издали саопштење којим су затражили да буду пуштени кући.
„Ја сам дошао овде да радим свој посао, да играм фудбал – ништа више од тога. Захвалан сам израелском богу што је данас сачувао мене и моју породицу. Чудо је што смо живи. Хвала свима на порукама подршке и молите се за Израел“, закључио је Бразилац.
Да ли знате како је српски режисер и новинар Борис Малагурски разбио мит о израелско-палестинском сукобу?
Побуна Американаца у Израелу – плаше се да уђу у авион, спремају се казне
Манчестер поново у диму – навијачи Јунајтеда блокирали аутобус Ливерпула /видео/
Преминуо бивши тренер Црвене звезде
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала