Хаос у Приштини, интервенисала полиција /видео, фото/

CC0 / Fleimax / Полиција
Полиција - Sputnik Србија, 1920, 14.05.2021
Пратите нас
У центру за вакцинацију против корона вируса "1.октобар" у Приштини, направила се гужва због великог броја грађана који су дошли да се вакцинишу, а интервенисала је и полиција. Вакцинација је прекинута и одложена до сутра.
Према писању Газете експрес, дошло је и до гурања грађана, а на снимцима се виде стотине особа старијих од 65 година које су дошле по своју дозу вакцине.
У међувремену власти су одлучиле да поставе ограду која би требало да спречи да се сличне сцене не понове, пише приштинска Коха.
Од сутра вакцинација ће бити настављена, а грађани ће у реду чекати да дођу до своје дозе, наводи лист.
На видео снимцима и фотографијама које су се појавиле у јавности виде се грађани који су дошли на вакцинацију како се гурају, па чак и пузе до улаза у центар где би требало да приме вакцину.
У вези са овом ситуацијом реаговало је и Министарство здравља привремених институција које је саопштило да су проблем направили грађани других градова на КиМ који су дошли ту да се вакцинишу.
Министарство је појаснило да на том месту могу да се вакцинишу само становници Приштине и апеловало на житеље других места да не долазе, пренео је Танјуг.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала