Упозорење за грађане: Чувајте аутомобиле, лопови и преваранти вребају Београдом /фото/

© Sputnik / Иван АнтићАутомобил са отвореним гепеком
Аутомобил са отвореним гепеком  - Sputnik Србија, 1920, 15.05.2021
Пратите нас
Када усред бела дана, такорећи у центру Београда, затекнете особу како вам „чачка“ по аутомобилу под изговором да је то његов ауто или да је мајстор којег је пријатељ послао да му погледа ауто, значи да сте имали среће и на време спречили штету коју сте могли имати.
Управо то се десило у близини веома прометне београдске улице Димитрија Туцовића када се М. Ј. сасвим случајно вратио до свог аутомобила да провери да ли је закључан и тамо затекао аутомобил са отовореном хаубом и човека који стоји поред њега.
Шокиран, угледавши непознату особу како „поправља“ његов ауто, и на питање шта то ради, човек је прво рекао да је то његов ауто, а одмах потом да га је пријатељ послао да га поправи.
М. Ј је одмах позвао полицију, али она није нашла за сходно да изађе на терен и утврди о чему се ради, већ му је речно да се довезе до станице ради узимања отисака.
За то време је непозната особа, под изговором да иде да препаркира свој ауто, у журби или паници, са отвореним гепеком (што се може видети на фотографији) побегла у непознатом правцу.
© Sputnik / Ивана АнтићОсоба након покушаја обијања аутомобила са отвореним гепеком бежи у непознатом правцу
Особа након покушаја обијања аутомобила са отвореним гепеком бежи у непознатом правцу - Sputnik Србија, 1920, 13.07.2021
Особа након покушаја обијања аутомобила са отвореним гепеком бежи у непознатом правцу
Прочитајте још: 
 
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала