Амерички официр: Виђали смо НЛО сваког дана, две године за редом

CC0 / / НЛО
НЛО - Sputnik Србија, 1920, 16.05.2021
Пратите нас
Говорећи уочи објављивања извештаја Пентагона о неидентификованим летећим објектима (НЛО) бивши поручник америчке морнарице Рајан Грејвс причао је о својим наводним сусретима са летећим објектима непознатог порекла.
Према „Си- би-си њузу“, Грејвс је рекао да су он и други пилоти његове борбене ескадриле Ф/А-18 открили „чудне, неидентификоване објекте који маневришу“ у ваздушном простору југоисточно од Вирџинија бича.
То се, очигледно, дешавала редовно, практично сваког дана две године за редом, од 2015. а Грејвс је навео да су их пилоти на крају почели узимати „здраво за готово“.
„Искрено сам забринут. Знате, да су то тактички авиони из друге земље који су летели горе, то би било велико питање, али зато што то изгледа мало другачије, заправо ми нисмо спремни да се суочимо с проблемом. Срећни смо јер игноришемо чињеницу да су они тамо и гледају нас сваки дан“, рекао је током Грејвс интервјуа за „60 минута“.
Иако је Грејвс те објекте назвао „претњом по безбедност“, рекао је да пилоти који су били сведоци НЛО-а очигледно имају различита мишљења о томе шта би ти објекти заправо могли бити, а могућа објашњења су да би то могло бити „тајна америчка технологија“ или „непријатељска осматрачка платформа“.
„Ово је тешко објаснити. Имате ротацију, имате велике надморске висине. Имате погон, зар не? Не знам. Искрено, не знам шта је то. Рекао бих да је највећа вероватноћа да је то програм за посматрање претњи“, рекао је Грејвс док је гледао један од декласификованих видео записа.
Прочитајте још:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала