Брајант у Кући славних, супруга са сузама у очима поручила: „Први пут ћу то учинити...“

Пратите нас
Са осам месеци одлагања због пандемије вируса корона, у ноћи између суботе и недеље на свечаности у Спрингфилду је у кошаркашку Кућу славних примљена генерација 2020. у којој је постхумно и Коби Брајант, који је трагично настрадао у рушењу хеликоптера прошле године.
Признање уласка у одабрано друштво преузела је његова удовица Ванеса Брајант, која је на бину изашла у пратњи легендарног Мајла Џордана, уз скандирање публике: „Коби, Коби, Коби!“.
„Увек сам избегавала јавно да хвалим свог муша јер мисли,м да је довољно тога добијао од навијача, а неко га је морао враћати у стварност. Сигурна сам да се сад смеје на небу, јер ћу га управо хвалити у јавности због његових достигнућа на једној од најјавнијих позорница. И даље побеђује“, поручила је између осталог Ванеса, док је уз њу стајао Џордан и борио се да задржи сузе.
Црвена звезда и Партизан, кошарка  - Sputnik Србија, 1920, 13.05.2021
Пројекат моћника и американизација – пропаст Јадрана
У Кућу славних уведени су и Кевин Гарнет, Тим Данкан, Кобијеви велики ривали на паркету.
„Ценим те. Велика је част ући у Кућу славних са тобом и Кобијем“, изјавио је Гарнет обраћајући се Данкану, који се осврнуо на своју каријеру и посебно захвалио једином тренеру с којим је сарађивао у НБА каријери - Грегу Поповичу, који је због поменуте церемоније пропустио утакмицу Сан Антонија.
У класи 2020. место у Кући славних добили су и тренери Руди Томјановић и Еди Сатон, кошаркашица Тамика Кечингс, женски кошаркашки тренери Ким Мулки и Барбара Стевенс, као и покојни дугогодишњи секретар ФИБА Патрик Бауман.
Имена чланова генерације 2021, која ће у Кућу славних бити уврштена у септембру, требало би до 16. маја увече да буду објављена.
► Бјелица је коначно добио шансу и натерао Богдановића да „окачи“ његову тројку /видео/
► Кокошков умало изгубио немогуће, Фенер на поправном /видео/
► Анђушића славе у Француској – 30 поена и тројка за продужетак! /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала