Како ће изгледати Аеродром „Никола Тесла“ /видео/

© Tanjug / ZORAN ZESTICАеродром Никола Тесла
Аеродром Никола Тесла - Sputnik Србија, 1920, 18.05.2021
Пратите нас
Генерални директор Аеродрома "Никола Тесла" Београд Франсоа Беризо изјавио је да се нада да ће после завршетка радова, овај престонички објекат бити непрепознатљив.
"Надам се да нико неће препознати наш аеродром - то је циљ", поручио је Беризо на Ваздухопловном самиту југоисточне Европе.
Он је подсетио да су већ променили изглед унутрашњости, где су модернизовани терминали, реновирана велика површина, направљен нови шоп.
​"Желимо да наставимо са унапређењем, радови на изградњи ће бити завршени до краја ове године. То ће повећати наше капацитете, имаћемо већу зграду, више чекинг пултова, више комерцијалних садржаја", најавио је.
Ипак, за све што је планирано, додаје, требаће мало више времена, вероватно ће бити потребне још две или три године да цео комплекс засија у пуном сјају.
"Поносни смо на партнерство са Републиком Србијом. Наш циљ је да искористимо целокупан потенцијал, верујемо у Аеродром "Никола Тесла'", истакао је.
Према његовим речима, почетак 2020. године је био сјајан за компанију и одједном се догодила пандемија.
"Преко ноћи смо морали да променимо много тога. Али и даље имамо исту веру, аеродром и даље има исти потенцијал. Кључно је да никада нисмо престали да радимо, будућност долази са или без ковида", навео је он.
Велика пажња, како је нагласио, посвећена је и екологији - пре свега у смањењу трошење воде, а у плану је и производња енергије путем соларних извора, пренео је Б92.
Прочитајте још:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала