Објављен нови снимак са Кошара: Чеку са терористима уз осмех показује где нападају Србе

© Фото : youtube/FM Images AlbaniaАгим Чеку
Агим Чеку - Sputnik Србија, 1920, 19.05.2021
Пратите нас
Међу многобројним снимцима који сведоче о злочинима тзв. ОВК на Јутјуб каналу ФМ Имагес Албаниа налази се и снимак Агима Чекуа на Кошарама.
На снимку се виде припадници ОВК како посматрају бомбардоване српске положаје, пренели су медији, додајући да се међу члановима тзв. ОВК налази се и Агим Чеку који уз смех за камеру потврђује да се на положајима са којих се уздиже дим налазе Срби.
Подсетимо, председник Комисије за нестала лица Вељко Одаловић изјавио да је у уторак да је Комисија дошла до снимка који је предат Приштини, а тиче се убијања војника на Кошарама.
Према његовим речима, на том снимку се виде припадници тзв. ОВК који стоје на телима мртвих војника на Кошарама и копају раку у коју их сахрањују.
Одаловић је рекао да ће Кошаре бити можда једна од првих локација на простору КиМ за коју се сумња да се на њој налазе гробнице несталих, а која ће бити претражена, преноси Б92.
"На последњем састанку радне групе који је одржан у априлу у Београду најављено је да ћемо врло брзо добити налог, да ћемо заједно поћи и претражити ту локацију, а у петак ми је то поновљено у Приштини", рекао је Одаловић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала