Ново српско чудо куца на врата велике сцене

© Фото : Јутјуб / AS MONACOДејан Кузмановић
Дејан Кузмановић - Sputnik Србија, 1920, 20.05.2021
Пратите нас
Дејан Кузмановић је име о коме ће се причати у наредним годинама, с обзиром на то да је после прихватања позива да заигра за репрезентацију Србије стигао на радар бројних европских фудбалских клубова.
Дејан Кузмановић - Sputnik Србија, 1920, 10.04.2021
Кнежевић „вреле крви“ је изабрао прави пут, а за Спутњик каже: „Заувек уз Србију!“
Младић рођен у Француској је са великом радошћу одабрао Србију, већ је одиграо две утакмице за генерацију играча млађих од 17 година и потом наставио да ради на себи и свом напретку у екипи Монака.
Централни дефанзивац који се одликује физичком супериорношћу у односу на вршњаке је члан академије клуба из Кнежевине, али би то могло да се промени у наредном периоду.
Кузмановић (17) већ сада наступа за старију класу, а како преносе француски медији, његово име се налази у тефтерима бројних европских клубова.
Међу њима се истичу Лајпциг, екипа позната по лансирању младих играча на велику сцену, Фиорентина која има историју рада са српским фудбалерима, али и Болоња, на чијој клупи седи легендарни Синиша Михајловић.
​Уз те клубове, Кузмановић је занимљив Интеру, али и Стразбуру, где као капитен наступа репрезентативац Србије Стефан Митровић.
Млади централни дефанзивац недавно је за Спутњик спорт рекао да је спреман за велике изазове, те да је само прихватање идеје о томе да наступа за репрезентацију Србије корак ка томе.
Он ће у фебруару наредне године постати пунолетан и стећи ће право да потпише професионални уговор, где ће предност свакако имати његов актуелни клуб, али је сасвим јасно да ће амбициозни младић покушати да изабере најбољи пут за свој фудбалски развој. 
► Србија заувек остаје без свог Бразилца
► Спектакуларан крај „српске драме“ – промашени пенал, тензије и „збогом“ за Рад и Јавор! 
► Чудо у Буенос Ајресу – корона их „покосила“, остали без иједног голмана и победили! /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала