Вести: Први корак Русије и Америке у сусрет једна другој /видео/

© Sputnik / СпутњикСпутњик инфо
Спутњик инфо - Sputnik Србија, 1920, 20.05.2021
Пратите нас
Пратите вести Радија Спутњик.
Данас у вестима:
  • У Србији почеле антитерористичке војне вежбе руске и српске војске. А ми откривамо – шта све може падобрански систем „Арбалет“?
  • Сусрет Лаврова у Блинкена у јеку напетости Москве и Вашингтона указује да су стране направиле први корак у сусрет једна другој, али не треба очекивати да се било шта деси преко ноћи, оцењују аналитичари.
  • Пандемија вируса корона потресла светско тржиште хране. Док све поскупљује, ми анализирамо када би цене могле да се смире?
  • Премијера филма „Црна Гора – подељена држава“ Бориса Малагурског сутра у београдском биоскопу „Синеплекс Ушће“. Мислим да такве одвратне претње током снимања нисам добијао ни од Албанаца, каже редитељ за Спутњик.
  • Откривамо – која је тамна страна дигитализације и на који начин драматично унапређени методи напада могу да уздрмају не само компаније и институције, већ и целе државе.
  • Блаженопочивши патријарх српски Павле осликан у олтару цркве Светог Марка. Овде није реч о светитељу који је живео пре 1.000 година, већ о нашем савременику и све очи јавности биће упрте у њега, коментарише за Спутњик свој рад уметница Јелица Дурковић.
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала