Звезда спремила брод за прославу титуле /фото/

© Фото : ФК Црвена звездаФудбалери Црвене звезде прослављају гол против Новог Пазара
Фудбалери Црвене звезде прослављају гол против Новог Пазара - Sputnik Србија, 1920, 22.05.2021
Пратите нас
Све је спремно за прославу 32. титуле Црвене звезде, која је заказана за суботу од 19.30 између Бранковог и Старог железничког моста.
Фудбалери Звезде су на доминантан начин освојили четврту узастопну титулу, оборен је светски рекорд по броју бодова - 108, а у сенку је стављен и онај Партизанов резултат по броју голова из 2000. године - 111 погодака, с обзиром на то да је казнена експедиција Дејана Станковића бројала чак до 114 голова у Суперлиги.
Звезда - Sputnik Србија, 1920, 19.05.2021
Звезда оборила светски рекорд, али и засенила Партизан /видео/
И величанствена сезона заслужује и спектакуларну прославу титуле, али пандемија вируса корона не дозвољава превелика окупљања. Зато је Звезда дошла на оригиналну идеју да титулу прослави на реци, а за то је спремљен аутентични брод који ће запловити Савом, а на себи ће имати звездашка једра, грб Звезде са три звездице и доњем десном ћошку број 32, који се односи на број освејених титула.
Како су навели на официјелном профилу на друштвеним мрежама, Црвена звезда је увек била симбол Боеград и Србије, а брод на прослави биће пресликан оно на грбу главног града - у бојама клуба са Маракане.
► Председник Јавора је дигао глас, а ФСС експресно реаговао
► Рат ФИФА и УЕФА – Светско првенство на сваке две године?
► Србин покорио Пољску: Осећај је сјајан
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала