Богдана чека „пакао у рају“

© AP Photo / Curtis ComptonБогдан Богдановић у дресу Атланта Хокса
Богдан Богдановић у дресу Атланта Хокса - Sputnik Србија, 1920, 23.05.2021
Пратите нас
Прво учешће српског репрезентативца Богдана Богдановића у плеј-офу НБА лиге подсетиће га на славне дане када је бранио боје кошаркашког клуба Партизан, с тим што ће овога пута 15.000 навијача бити на страни екипе против које наступа.
Икс фактор Атланте Хокс имаће тежак задатак у прве две утакмице прве рунде најјаче кошаркашке лиге на свету, с обзиром на то да су Њујорк Никси продали све карте (15 хиљада) за оба меча плеј-офа која ће стартовати у Медисон Сквер Гардену.
Богдановић је српским новинарима у четвртак рекао да је узбуђен што ће се се прве две утакмице завршне фазе НБА такмичења одиграти баш у Њујорку.
„То је једно од најбољих места за играње у НБА и ту се стварно чуда дешавају. Прва утакмица тамо, сећам се Бади Хилд ми каже: 'Овде можеш да полудиш, овде играчи дају по 50'. И стално ми је остало у сећању, када долазиш у Њујорк и Медисон Сквер Гарден, овде се чуда дешавају, само треба бити спреман. Надам се неком чуду, идемо утакмицу по утакмицу и биће сигурно узбудљиво и они су стварно добра екипа и имају добру сезону иза себе као и ми“, рекао је српски кошаркашки ас.
Први меч плеј-оф серије између франшиза из Џорџије и Њујорка заказан је за 24. мај, други ће се играти три дана касније, док ће се серија преселити у Атланту 29. маја.
Медисон Сквер Гарден неће бити испуњен до последњег места због ковид протокола, али 15 хиљада навијача учиниће да изгледа као да је тако.
Дворана у срцу Њујорка многима је омиљена је због амбијента и историје коју поседује, те нема сумње да Богдановића и Хоксе чека пакао у рају, односно веома тешке утакмице у атмосфери какву сваки кошаркаш воли.
Први меч игра се у ноћи између суботе и недеље у 01.00.
Богдановић објаснио: Нама Србима фали безобразлук кад одемо у Америку
Србија чека шта ће рећи Дончић – због Јокића
Овако се слави повратак младог Србина из Америке /видео, фото/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала