Од отписаног до вољеног – Живковић страшним потезом донео трофеј ПАОК-у /видео/

© AFP 2023 / SAKIS MITROLIDISСрпски фудбалер Андрија Живковић у дресу ПАОК
Српски фудбалер Андрија Живковић у дресу ПАОК - Sputnik Србија, 1920, 23.05.2021
Пратите нас
Андрија Живковић, бивши фудбалер Партизана, игра сезону каријере у грчком ПАОК-у, те је годину окончао на најбољи могући начин – подизањем трофеј у финалу Купа против љутог ривала Олимпијакоса.
У недељу увече велики ривали састали су се у финалу Купа, а Живковић је био један од најбољих фудбалера на терену. Сјајну партију српски фудбалер крунисао је луцидном асистенцијом у 90. минуту.
Живковић је одиграо на начин на који то раде само велики мајстори, нешто што не можете научити у фудбалским школама већ се једноставно рађате са таквим талентом.
Крилни српски нападач из прве је петом одиграо за Крменчика и једним потезом га је увео у стопостотну шансу. Чех је искористио прилику и ударцем у ближу угао погодио је за 2:1.
До краја се резултат није мењао и ПАОК је освојио трофеј.
Живковић је у сезони постигао 14 голова, уз то је имао осам асистенција и одиграо je најбољу сезону у каријери. Иако је већ годинама на европској сцени, популарни Жиле има свега 24 године и показује да би у наредном периоду могао да испуни барем део потенцијала.
Андрија је био велики таленат, један од највећих у српском фудбалу у последњих десет година, али прошао је кроз доста контроверзних ситуација и утисак је био да му је каријера била готова пре него што је и почела.
На контроверзан начин отишао је из Партизана у Бенфику, а у Португалу, иако је одиграо близу 90 утакмица, није успео да се наметне и било је питање времена када ће отићи.
То је учинио ове сезоне и испоставиће се да је направио сјајан потез одласком у Солун. Одиграо је сезону каријере и поново се вратио на европску мапу, те ћемо видети како ће му се даље развијати каријера.
Свакако је сјајно што се вратио на прави пут, те бисмо могли у будућности да га гледамо у неком озбиљном европском клубу.
Туча навијача на Звездиној прослави, ухапшено више од 130 особа; Вулин: Олош обрукао град
Трагедија на прослави титуле – преминуо дечак, полиција тукла навијаче /видео/
Спектакл Звездиних навијача – ватромет и бакља у Џајићевим рукама /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала