Американац изазвао Теодосића – да ли ће прихватити? /видео/

© AFP 2023 / MICHAEL REAVESБивши НБА кошаркаш Тај Лосон
Бивши НБА кошаркаш Тај Лосон - Sputnik Србија, 1920, 24.05.2021
Пратите нас
Тај Лосон, некадашњи НБА кошаркаш, изазвао је Милоша Теодосића да одиграју 1-на-1 у дворани специјализованог кошаркашког портала „Јурохупс“.
Лосон, који игра за грчки клуб Колосос Родос, био је гост „Јурохупса“ и причао је о доласку у Грчку, екипи у којој игра, разлици између европске и НБА кошарке, а на крају су новинари Американца питали с ким кошаркашем би волео да одигра 1-на-1 у њиховој дворани.
„Волео бих да изазовем некога одавде, из Европе. Милош Теодосић? Да, Теодосић. Волим како игра, тако да га изазивам на 1-на-1 у дому 'Јурохупса“, рекао је Лосон.
Американац, који има 33 година, у периоду од 2011. до 2015. био је одличан НБА кошаркаш, предводио је Денвер Нагетсе просечно бележивши око 16 поена и осам асистенција, али после тога није успео да пронађе исту форму.
Био је још члан Хјустона, Индијане, Сакрамента и кратко Вашингтона, а од 2017. наступао је у Кини. Ове сезоне потписао је уговор са Колососом, што му је први „излет“ у Европи.
„Још не знам шта ћу даље. Да ли остати у Европи или да се вратим у Кину... Можда да покушам поново у НБА. Имам доста опција, видећу шта ћу даље“, казао је Тај Лосон.
Уколико одлучи да остане у Европи и потпише уговор са неком Еврокуп екипом, Лосон ће можда имати шансу да игра против Теодосића, с обзиром да Милош има уговор са Виртусом који наступа у другом по рангу европском клупском кошаркашком такмичењу.
Човеку великог срца су многи окренули леђа – због „издаје“
Шок за Николу Јокића! /видео/
Почетак Лукине освете! /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала