Стојковић: Ако не узмемо Куп, мене силујте, шта год да се деси, ја ћу бити кривац

© Sputnik / Радоје ПантовићВладимир Стојковић
Владимир Стојковић - Sputnik Србија, 1920, 24.05.2021
Пратите нас
Конференцију за новинаре уочи финала Купа Србије између Партизана и Црвене звезде обележила је убедљива изјава Владимира Стојковића, који се нада да ће његов тим славити на стадиону „Рајко Митић“ уз поруку да на себе преузима сву одговорност.
Звезда - Sputnik Србија, 1920, 19.05.2021
Звезда оборила светски рекорд, али и засенила Партизан /видео/
Црвена звезда већ је обезбедила титулу у Суперлиги Србије, док ће се у уторак борити за дуплу круну. Са друге стране, екипа из Хумске настојаће да колико толико спаси сезону и освоји свој рекордни осми трофеј  у Купу Србије.
Капитен црно-белих, Владимир Стојковић сигуран је да ће у случају пенала Партизан славити, те је на конференцији за медије наговестио да ће у случају неуспеха његовог клуба он сносити одговорност.
„Урадили су превише ове сезоне, везали су толико победа, и ја сам као капитен поносан, као и шеф. У неким другим временима би ове победе сигурно донеле титулу“, рекао је голман Партизана и додао:
„Моји саиграчи не би требало да имају притисак. За ових годину дана су урадили превише, поносан сам на низове победа. У неким другим временима би нам сигурно донеле титулу. Шта год да се деси сутра, ја ћу бити кривац. На своја леђа примам све. Ако не узмемо Куп, мене ’силујте’. Саиграчи немају притисак. Све је на мени“, рекао је Стојковић.
Занимљив коментар Стојковић је имао у случају да се победник купа буде одлучивао извођењем казнених удараца.
„Ако буду пенали, освојићемо сигурно, волео бих и пре тога да се заврши, дуго је 90 минута и продужеци, али свакако сам на располагању шефу за и да изведем пенал“, рекао је Стојковић.
Финале Купа Србије играће се у уторак на стадиону „Рајко Митић“ са почетком од 19 часова, а пренос уживо моћи ћете да пратите на страницама Спутњик спорта.
Судија ког не воле ни Звезда ни Партизан суди финале Купа Србије
Бјековић на челу ФСС
Спектакл Звездиних навијача – ватромет и бакља у Џајићевим рукама /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала