Станковић о Гобељићевом скидању шортса испред Стојковића: Кајаће се сутра

© Sputnik / Радоје ПантовићДејан Станковић
Дејан Станковић - Sputnik Србија, 1920, 25.05.2021
Пратите нас
Дејан Станковић, тренер Црвене звезде, прокоментарисао је реакцију Марка Гобељића који је након освајања Купа Србије скинуи шортс испред Владимира Стојковића. Фудбалер Звезде понео се веома неспортски зато што је голман Партизана пре великог финала изјавио „силујте ме ако не освојимо Куп“.
Гобељић, ког су понеле емоције, понео се простачки, иако је изјава Стојковића пре утакмице била јако глупа, те су новинари питали Станковића да прокоментарише ту ситуацију.
„То су све одрасли момци. Сигурно ће се кајати сутра ујутру када се буде пробудио. Једино што могу да се извиним у моје име и у име ФК Црвена звезда. Идемо даље, дерби вуче своје. Не оправдавам, ја бих да идем кући, мало сам се уморио и мало сам болестан. Не бих више коментарисао нешто што нема везе с фудбалом. Нисам видео снимак, кренуо сам да трчим према Борјану“, рекао је тренер шампиона Србије.
Црвена звезда је после велике драме и незапамћене пенал серије освојила Куп Србије, чиме је дошла до први дупле круне после 14 година.
Током пенала виђен је велики инцидент када се Крстовић унео Стојковићу, а голман црно-белих му је, као одговор на то, прислонио лопту на лице.
Уследио је хаос који је на срећу брзо угашен. Пенал серија је настављена, а херој Звезде био је Милан Борјан који је одбранио два пенала.
Детаљи са дербија о којима прича цела Србија! /видео/
Незапамћен хаос у финалу Купа – Звезда после пенала срушила Партизан и освојила дуплу круну!
„Вама је лако јер вас чува полиција, а ја морам да извучем живу главу из Подгорице“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала