Издат налог за хапшење Мерлина Менсона

CC BY-SA 4.0 / Википедија/Sven Mandel / Мерилин Менсон
Мерилин Менсон - Sputnik Србија, 1920, 26.05.2021
Пратите нас
Полиција у америчкој држави Њу Хемпшир издала је активни налог за хапшење певача Мерилина Менсона у вези са оптужбама за напад.
Менсон је оптужен за две тачке "прекршаја једноставног напада класе А" који су укључивали напад на сниматељку током концерта у Гилфорду 2019. године, а како полиција наводи ти наводни напади нису сексуалне природе.
У изјави, полиција је рекла да су певач и његови агенти "већ неко време били упознати са налогом", али да се он није потрудио да се врати да одговори на оптужбе.
Додаје се да свака оптужба предвиђа могућу затворску казну краћу од годину дана и новчану казну до 2.000 америчких долара.
Менсон, чије је право име Брајан Хју Варнер, до сада није давао јавне коментаре по том питању.
Раније овог месеца показало се да је Менсонова бивша помоћница Ешли Волтерс тужила певача, наводећи да ју је сексуално узнемиравао.
Правни тим Волтерсове тврдио је да је Менсон био застрашујући и насилан шеф који је рекао пријатељима да могу да пипају и пољубе госпођу Волтерс и натерао је да ради 48 сати заредом.
Управа господина Менсона "жестоко је негирала било какве оптужбе за напад". Господин Менсон је негирао наводе, рекавши да су то "ужасна искривљења стварности".
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала