Прва улога Кевина Спејсија после оптужби за злостављање

© AP Photo / Steven SenneКевин Спејси
Кевин Спејси - Sputnik Србија, 1920, 26.05.2021
Пратите нас
Глумац Кевин Спејси добио је улогу у првом филму након што је оптужен за сексуални напад на 18-годишњака 2017. године.
Филм ће бити објављен почетком следеће године
Спејси ће глумити детектива у италијанском филму под називом „L’uomo Che Disegnò Dio“. Филм је режирао Франко Неро који ће бити и део глумачке поставе.
„Дао сам му улогу у филму зато што је сјајан глумац“, рекао је Луис Неро, продуцент филма.
На питање о оптужбама изреченим против Спејсија, Неро је рекао да верује да су оптужбе „лажне“.
Глумац Ентони Реп обелоданио је да га је славни холивудски глумац сексуално напаствовао 1986. године, када је Реп имао 14 година.
Исте године, осморо људи који су били део планетарно популарне серије „Кућа од карата“ у којој је Спејси био главни лик, изнели су да је он од сета направио токсично радно окружење кроз образац сексуалног узнемиравања.
„Нетфликс“ га је након тога отпустио, а Сони је изабрао другог глумца за Спејсијеву улогу у филму „Сав новац на свету“. Кевин Спејси никада није коментарисао оптужбе за напад, али се извинио „уколико се понашао тако како је описао Ентони Реп“, преноси „Биз лајф“.
„Искрено се не сећам сусрета, било би то пре више од 30 година. Али, уколико сам се понашао тако како је описао дугујем му најискреније извињење за оно што би се могло означити као потпуно неприхватљиво понашање подстакнуто пијанством“, изјавио је Спејси 2017. године.
Прочитајте још:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала