Сурова казна због скидања шортса – „шут карта“ из Звезде?!

© Sputnik / Лола ЂорђевићМарко Гобељић
Марко Гобељић - Sputnik Србија, 1920, 27.05.2021
Пратите нас
Фудбалер Црвене звезде Марко Гобељић ће, по свему судећи, бити санкционисан раскидањем уговора са шампионом Србије, сазнаје Спутњик. Потенцијално иста судбина спрема се и младом нападачу Николи Крстовићу.
Детаљ са утакмице Црвена звезда – Партизан у финалу Купа Србије - Sputnik Србија, 1920, 25.05.2021
Детаљи са дербија о којима прича цела Србија! /видео/
Гобељић и Крстовић су обележили „вечити“ дерби у финалу Купа Србије, у којем је Звезда савладала Партизан после бољег извођења једанаестераца и после 14 година освојила „дуплу круну“.
Гобељићеву одлуку да скине шортс пред голманом Партизана Владимиром Стојковићем видела је јавност и ван Србије, која је остала шокирана потезом 28-годишњег фудбалера.
Због тога је искуснoг левог бека критиковао и тренер Дејан Станковић, али и спортски директор Митар Мркела, који је у саопштењу навео „да ће казнити Гобељића“, као и да „жели да се извини јавности“ због његовог понашања.
Хаос на дербију ФК Црвена звезда и ФК Партизан - Sputnik Србија, 1920, 26.05.2021
Како је светковина постала ријалити /фото, видео/
Како сазнаје Спутњик из извора блиских Црвеној звезди, поменута казна би требало да буде раскид уговора на крају сезоне за фудбалера који је у црвено-белом дресу од 2017. године.
Као клуб са високом репутацијом, нови-стари шампион Србије мора да води рачуна о понашању својих фудбалера, а Гобељићево деловање после последњег судијског звиждука на дербију било је за сваку осуду, те захтева и ригорозну казну.
Слична судбина могла би да задеси и Крстовића, нападача који је, такође, имао сукоб са Стојковићем – и то усред пенал серије.
Крстовић се искусном чувару мреже црно-белих унео у лице после постигнутог једанаестерца, да би затим пао на траву након што је Стојковић одреаговао гурањем лопте у лице Крстовића.
​„Мало су ме понеле емоције, па сам зато тако одреаговао. Овај погодак посвећујем мојој породици која ме је увек подржавала, у лепим и тешким тренуцима“, рекао је Крстовић после меча.
Ситуација са Крстовићем није јасна као и са Гобељићем, али би уговор и са њим могао да буде раскинут.
Не окрећи се, сине!
Незапамћен хаос у финалу Купа – Звезда после пенала срушила Партизан и освојила дуплу круну!
Станковић одржао лекцију играчима: Завежи уста, прими медаљу и тишина /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала