Ибрахимовић избегао трогодишњу суспензију

© AP Photo / Antonio CalanniЗлатан Ибрахимовић
Златан Ибрахимовић - Sputnik Србија, 1920, 28.05.2021
Пратите нас
Европска кућа фудбала окончала је истрагу у случају учешћа Златана Ибрахимовића у власништву онлајн кладионице казнивши га са 50.000 евра, док ће и његов клуб остати кратак за 30.500 долара.
Златан Ибрахимовић пред меч Звезде и Милана - Sputnik Србија, 1920, 16.04.2021
Е, то је Златан – спасао Звезду, а себе „закопао“
Велика прашина подигла се са појавом вести да компанија у власништву иконе светског фудбала „Ануон АБ“ поседује 10 одсто познате кладионице „Бетхард“ чије је седиште на Малти.
Ибрахимовићева веза са овом кладионицом могла је да га кошта трогодишње забране бављења фудбалом јер по правилима ФИФА и УЕФА играчима нису дозвољени финансијски интереси у компанијама за коцкање, с обзиром на то да је Европска кућа фудбала покренула истрагу увези са тадашњим наводима шведских медија.
Истрага је у међувремену окончана, те је одлучено да Швеђанин буде кажњен само новчано, чиме је успео да спасе последње године своје импресивне фудбалске каријере. Такође, Ибрахимовић ће морати да прекине сарадњу са кладионичарском компанијом.
Фудбалски клуб Милан такође ће морати да плати казну у износу од 30.500 долара.
Златан је потписао нови уговор са росо-нерима прошлог викенда, те ће бар још једном наступати у Лиги шампиона пошто је његов тим актуелну сезону завршио иза Интера на другом месту табеле Серије А.
Док Саво гледа Новака...
Не окрећи се, сине!
Ђаволи пали после драме у Гдањску – највећи успех у историји Жуте подморнице! /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала