Путин и Лукашенко постигли договор о новим летовима компаније „Белавиа“ у руске градове

© Sputnik / Михаил Климентьев / Уђи у базу фотографијаПредседници Русије и Белорусије, Владимир Путин и Александар Лукашенко, пре састанка у Сочију
Председници Русије и Белорусије, Владимир Путин и Александар Лукашенко, пре састанка у Сочију - Sputnik Србија, 1920, 29.05.2021
Пратите нас
Председници Русије и Белорусије, Владимир Путин и Александар Лукашенко, другог дана састанка у Сочију разговарали су о летовима белоруске авио-компаније „Белавиа“ и руском кредиту, јавио је канал белоруског председника на Телеграму.
„Коначно је решено питање преноса друге транше државног кредита. Постигнут је договор о отварању нових летова компаније ‘Белавиа’ за руске градове“, наводи се у саопштењу на Телеграму.
На Телеграму је такође објављена фотографија Путина и Лукашенка у неформалном разговору.
TELEGRAMMMM "{$url}"
Председници Русије и Белорусије, Владимир Путин и Александар Лукашенко, наставили су у суботу састанак у Сочију, где је белоруски лидер допутовао у петак, саопштио је раније портпарол Кремља Дмитриј Песков. Двојица лидера састала су се у петак и више од пет часова разговарали о актуелним питањима, укључујући ситуацију око слетања авиона компаније „Рајан ер“ који је летео за Виљнус из Атине. Лукашенко је изјавио да је Путину донео документе који ће показати шта се заиста догађа у Белорусији.
Прочитајте још:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала