Пуцали на слављу код Новог Сада, погодили главни струјни вод на прузи, двојица погинула

CC0 / Pixabay/Oto Zapletal / Воз на железничкој прузи
Воз на железничкој прузи - Sputnik Србија, 1920, 31.05.2021
Пратите нас
Два мушкарца изгубила су живот током прославе рођења детета у околини Новог Сада, када је неко пуцао из пушке, погодио главни струјни вод на прузи који је пао на земљу и убио двојицу настрадалих.
Пуцњава на прослави рођења детета у Кисачу код Новог Сада била је кобна за П. П. (32) и Д. Ђ. (38) из Змајева. Трагедија која је две породице завила у црно, десила се у Кисачу у дворишту куће оца који је добио принову и поводом тога приредио славље.
Неко је пуцао из пушке, а метак испаљен у ваздух погодио је струјни кабл и пресекао главни вод на прузи Нови Сад - Суботица, код Железничке станице у том месту, где се налази кућа, објавиле су Новости.
Струјни вод јачине неколико хиљада волти је пао и погодио двојицу мушкараца која су стајала код пруге. Тешко повређени, одмах су превезени у Ургентни центар у Новом Саду, где су касније преминули.
Полиција је обавила увиђај, нађена је пушка, али још није утврђено ко је пуцао из ње. Претпоставља се да је један од двојице настрадалих мушкараца испалио хитац, а у чијим рукама је било оружје није се могло одмах утврдити, јер се због тешког стања у којем су били, од њих није могла узети изјава. Због тога ће се радити одређена вештачења.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала