Епилог највећег економског догађајa у Русији: Рекордан број споразума, мере се билионима

© Sputnik / Евгений Биятов / Уђи у базу фотографијаМеђународни економски форум у Санкт Петербургу
Међународни економски форум у Санкт Петербургу - Sputnik Србија, 1920, 05.06.2021
Пратите нас
Међународни економски форум у Санкт Петербургу ове године је посетило 13 хиљада људи из 140 земаља света, саопштио је саветник председника Русије, извршни секретар организационог одбора ПМЕФ Антон Кобјаков.
Како је додао, овогодишњи економски форум је посетило 11.000 руских и страних компанија, а 800 водећих компанија представљали су њихови руководиоци. Кобјаков је прецизирао да је овогодишњем догађају уживо присуствовало око три хиљаде страних гостију.
„То је важан резултат наше комуникације, оно за шта смо се детаљно припремали“, рекао је Кобјаков, истакавши да је форум јединствени светски догађај, једини догађај од почетка пандемије који је одржан уживо.
TELEGRAMMMM "{$url}"
Кобјаков је саопштио да је на Међународном економском форуму склопљено више од 800 споразума.
„На овом форуму је потписано више од 800 споразума, сматрам да је то невероватна бројка, број који је премашио резултате 2019. године. Укупна вредност споразума, притом нисмо рачунали комерцијалне споразуме, премашила је три билиона 860 милијарди рубаља“, рекао је Кобјаков. Поређења ради, 2019. године на форуму је потписано 745 споразума.
Такође је истакао да је на маргинама форума одржано више од 347 седница, док је 45 земаља послало представнике медија
Међународни економски форум у Санкт Петербургу завршава се данас, 5. јуна, а почео је 2. јуна. МИА „Русија севодња“ је медијски партнер форума.
Прочитајте још:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала