„Желео сам да се осветим Федереру“

© AP Photo / Darko VojinovicИталијански тенисер Матео Беретини
Италијански тенисер Матео Беретини - Sputnik Србија, 1920, 09.06.2021
Пратите нас
Матео Беретини, девети тенисер света, био је спреман да се реваншира Роџеру Федереру за поразе у 2019. години, међутим, Швајцарац је одлучио да се повуче након три рунде на Ролан Гаросу.
Беретини је у четвртфинале прошао без борбе и признаје да је био изненађен одлуком швајцарског тенисера да се повуче након што је одиграо три меча.
„Логично да сам био изненађен. Већ сам се спремао за меч, мислио сам о дуелу и желео сам да се осветим за претходна два пораза. Нажалост, нисам добио шансу“, казао је Италијан.
Новак Ђоковић и Рафаел Надал - Sputnik Србија, 1920, 09.06.2021
Новакове и Рафине лекције тинејџерима
Беретини је пожелео Федереру опоравак рекавши да га разуме јер вероватно и даље има мањих проблема са коленом, те се нада да ће им се путеви поново укрстити на сезони траве.
Девети тенисер света није имао шансу да се освети Роџеру, али ће зато имати прилику да се реваншира Новаку Ђоковићу за пораз на Завршном турниру 2019. године.
Беретини је имао чак три дана одмора, нешто што се не дешава на Гренд слемовима.
„Никада ми се није десило да имам три дана паузе на великом турниру. Одмарао сам, потом тренирао и надам се да ће резултати бити видљиви“, рекао је освајач Србија опена.
Италијан се налази у одличној форми, поред титуле у Београду играо је и финале Мадрида, те Новака Ђоковића очекује добар испит у борби за полуфинале.
Меч Ђоковића и Беретинија на програму је у среду у 20 часова.
​► Медведев о американизацији Ролан Гароса: Где је наш новац?
​► Новакове и Рафине лекције тинејџерима
​► Како је Медведев преварио „стручњаке“ – легенде откривају за Спутњик
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала