Чизма нема велика имена, али – има убојит шпиц и тврди ђон

© Sputnik / Александр Вильф / Уђи у базу фотографијаФудбалери Италије
Фудбалери Италије - Sputnik Србија, 1920, 10.06.2021
Пратите нас
Италија је велики фаворит у Групи А, а свој оптимизам гради на одличном квалификационом циклусу у ком је постигла чак 37 и примила свега четири гола. Ветеранска екипа има искуство на великим такмичењима и нема сумње да ће то бити основа њихове идеје о томе да оствари што бољи резултат на Европском првенству.
Најбољи играч: Марко Верати
Момак који се никако не уклапа у стил који форсира његова екипа, Пари Сен Жермен, али француски састав не би био исти без њега. Момак сјајних техничких квалитета, али и невероватне радне етике, мораће да буде спона између офанзивне и дефанзивне линије италијанске репрезентације, што га са правом води ка епитету најважнијег и најбољег играча у саставу.
Група А, противници – Турска, Велс, Швајцарска.
Распоред утакмица:
11.06, 21.00 Турска – Италија
16.06, 21.00 Италија – Швајцарска
20.06, 18.00 Италија – Велс
Селектор: Роберто Манчини
Голмани: Ђанлуиђи Донарума (Милан), Алекс Мерет (Наполи), Салваторе Сиригу (Торино).
Одбрана: Франческо Ачерби (Лацио), Алесандро Бастони (Интер), Леонардо Бонучи (Јувентус), Ђорђо Кјелини (Јувентус), Ђовано Ди Лоренцо (Наполи), Емерсон Палмијери (Челси), Алесандро Флоренци (ПСЖ), Леонардо Спинацола (Рома), Рафаел Толои (Аталанта)
Везни: Николо Барела (Интер), Брајан Кристанте (Рома), Жоржињо (Челси), Мануел Локатели (Сасуоло), Лоренцо Пелегрини (Рома), Матео Песина (Аталанта), Марко Верати (ПСЖ).
Напад: Андреа Белоти (Торино), Доменико Берарди (Сасуоло), Федерико Бернардески (Јувентус), Федерико Кјеза (Јувентус), Чиро Имобиле (Лацио), Лоренцо Инсиње (Наполи), Ђакомо Распадори (Сасуоло).
Велшани се уздају у „дежа ви“
Претња из сенке – право са Босфора
Србија шаље само једно име у Европу – име кога се одрекла, а да га није ни чула
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала