Јокић остављен на цедилу – Денвер у великом проблему! /видео/

© AP Photo / Matt YorkДарио Шарић и Никола Јокић – кошаркаши КК Финикс Санс и КК Денвер Нагетс
Дарио Шарић и Никола Јокић – кошаркаши КК Финикс Санс и КК Денвер Нагетс - Sputnik Србија, 1920, 10.06.2021
Пратите нас
Кошаркаши Денвер Нагетса изгубили су од Финикс Санса 123:98, и сада губе 2-0 у полуфиналној серији Западне конференције. Српски кошаркаш Никола Јокић одиграо је добар меч, али није имао подршку саиграча, те се франшиза из Колорада налази у великом проблему.
Била је ово јако важна утакмица за Нагетсе јер су евентуалном победом могли да направе брејк и да са лепом залихом оду у Денвер где се играју наредне две утакмице.
Међутим, изабраници Мајка Мелоуна као да се нису појавили на мечу, Санси су од првог до последњег минута контролисали ритам утакмице и ни у једном тренутку се није поставило питање победника.
Никола Јокић, нови МВП НБА лиге, одиграо је добру утакмицу, за 29 минута уписао је 24 поена, 13 скокова и шест асистенција, али није имао подршку саиграча и једноставно било је немогуће извући бољи резултат.
Остали стартери Денвера имали су учинак од 26 поена, 11 скокова и четири асистенције, што само говори колико су лоше одиграли момци који су се нашли у петорци.
Мораће Нагетси да добију много више од Ерона Гордона, Остина Риверса, Факунда Кампаца и Мајкла Портера јуниора како би унели неизвесност у ову серију.
На другој страни бриљирао је Крис Пол са 17 поена, пет скокова и чак 15 асистенција, Букер га је пратио са 18 поена, Бриџис је додао 16, а Ејтон је имао 15 и 10 скокова.
Тренер Денвера Мајк Мелоун изјавио је после утакмице да му је утисак као да су његови кошаркаши одустали, те да ће у трећем мечу покушати све како би екипа смањила заостатак.
Такође, Вил Бартон, који се вратио у тим Нагетса на овом сусрету, открио је медијима да је у свлачионици свашта речено, али није желео да улази у детаље.
Претходних сезона показало се да екипа из Колорада најбоље игра када је под притиском, и то нам даје наду да Никола Јокић и дружина могу да изједначе у наредне две утакмице пред домаћом публиком.
Победа спорта над фармацијом у режији Николе Јокића /видео/
Јокића чека највећи уговор у историји кошарке – 241.000.000 долара!
Рука на срцу, осмех на лицу и порука српског МВП: Посао није готов! /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала