Јокић одобрио продају мајица због љубави према коњима

© SputnikМајица Никола Јокић МВП
Мајица Никола Јокић МВП - Sputnik Србија, 1920, 11.06.2021
Пратите нас
Новинари који прате Денвер Нагетсе потврдили су да је Никола Јокић одобрио продају мајица са његовим ликом, али само због тога што ће део добити ићи у добротворне сврхе – коњичкој организацији.
Мајица коју је Јокићев тренер Мајк Мелоун носио уочи друге утакмице полуфинала Западне конференције између Финикса и Денвера, још увек држи америчку јавност на ногама.
Никола Јокић и Ентони Дејвис - Sputnik Србија, 1920, 10.06.2021
„Американци тврде да су колевка кошарке и не могу да прихвате неког из 'мале Србије'“
Овим чином Мелоун, који је познат по томе колико поштује посвећеност и учинак момка из Сомбора, желео је да одговори критичарима и онима који су упорно одбијали да прихвате Јокићеву доминацију америчким паркетима, те су у трци за најкориснијег играча константно форсирали америчке кошаркаше који наступају за много атрактивније франшизе на НБА тржишту.
На предњем делу мајице исписане критике попут „не може да скочи, спор је, лош дефанзивац...“, све што су људи из света кошарке изјављивали како би умањили његову величину, док се на полеђини налази фотографија Јокића у „Џокер“ маниру где је исписан цитат „Jokes on you“.
Та иста мајица сада може да се купи на сајту www.talltproductions.com по цени од нешто мање од 36 долара, а новинари који прате Нагетсе потврдили су да је сомборски ас дао одобрење само зато што ће део прихода од продаје ићи у добротворне сврхе.
„Део добити од мајице Николе Јокића МВП биће дониран коњичкој добротворној организацији у част љубави МВП-а према коњима. Речено ми је да Јокић не би дао одобрење да донација није део договора“, написао је Харисон Винд на Твитеру.
Шта би тек било да се Јокић не презива тако...
Јокића чека највећи уговор у историји кошарке – 241.000.000 долара!
Чаробан опроштај Филипа Човића ексклузивно на Спутњику /фото, видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала