Европско првенство тек почело, а већ имамо победника /фото/

© AP Photo / Ettore FerrariНавијачи на Европском првенству
Навијачи на Европском првенству - Sputnik Србија, 1920, 12.06.2021
Пратите нас
Италијани су на маестралан начин отворили Европско првенство, победивши Турску на Олимпику у Риму резултатом 3:0 (0:0), али оно што је урадио навијач „азура“ коси се са здравим разумом. Наиме, он је погодио тачан резултат, укључујући све стрелце, чак и аутогол Демирала!?
Предраг Мијатовић - Sputnik Србија, 1920, 11.06.2021
Мијатовић за Спутњик: Цео Балкан уз Македонце, не отписујте Хрвате
Да, добро стре прочитали, не варају вас очи које вероватно сада трљате. Неверица! Невероватно... 
Корисник Твитера под називом @VaneJuice показао је невероватне моћи, или је само имао лудачку срећу да баш успе да погоди тачан резултат 3:0 којим је Италија стартовала на Евро.
Али, не ради се овде само о томе да је Италијан погодио победу чете Роберта Манчинија без примљеног гола, и са три разлике, већ о томе да ће Демирал затрести сопствену мрежу, а да ће преостала два стрелца бити Ћиро Имобиле и Лоренцо Инсиње.
​Његова предикција која је „окачена“ на Твитеру пре  утакмице, што показује време, постала је апсолутни хит на друштвеним мрежама и увелико се дели. Европско првенство је можда тек почело, али је јасно да већ сада имамо победника када су луди тикети и прогнозе у питању.
Овако нешто, тешко да може да се понови. Нама преостаје само да му честитамо на мајсторству, као што су урадили и људи задужени за одржавање званичног Твитер налог ЕВРО 2020.
​► Многа српска деца немају где да гледају Европско првенство у фудбалу – нек пребаце на ријалити
► Италија прегазила Турску на отварању Европског првенства!
► „Зборнаја команда“ на великом задатку
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала