„Демони“ поново изашли из Медведева, уплашила се и његова жена /видео/

© AP Photo / Hamish BlairРуски тенисер Данил Медведев
Руски тенисер Данил Медведев - Sputnik Србија, 1920, 15.06.2021
Пратите нас
Руски тенисер Данил Медведев забележио је изненађујући пораз у шеснаестини финала турнира у Халеу, уз нови „перформанс“ који је уплашио и његову жену.
Медведева је савладао немачки тенисер Јан-Ленард Штруф са 2-0 у сетовима, после нешто више од сат и по времена игре – 7:6, 6:3.
Другом тенисеру света ово је био први меч на трави ове године, након сезоне на шљаци током које је константно подсећао да најспорију подлогу мрзи, али и остварио најбољи учинак у каријери на Ролан Гаросу пласиравши се у четвртфинале.
Рус је добро почео меч пошто је направио рани брејк и повео са 5:2, али је Штруф успео да се врати у меч, изједначи, а потом и спаси сет лопту на 6:5.
Данил Медведев - Sputnik Србија, 1920, 09.06.2021
Медведев о американизацији Ролан Гароса: Где је наш новац?
Немац је први дошао до иницијативе у тај-брејку пошто је повео са 6:4. Медведев се вратио на 6:6, али изгубио наредна два поена.
Индиспонирани Медведев, који је у једном тренутку одреаговао бесно допустивши својим демонима да изађу на видело и уплашивши своју жену, није био довољно добар кад је то било најбитније у другом сету.
Прочитајте још:
Није искористио своје две брејк лопте, те је противнику допустио да поведе са 5:1.
До краја меча је успео да врати један брејк, али се немачки тенисер на крају пласирао у осмину финала, где ће играти са Американцем Маркосом Ђироном.
​► Публика америчког новинара није веровала у Ђоковића
Надал прекинуо ћутање о хајци на Медведева
„Руска машина“ се мири са подлогом због које изгледа као „крава на леду“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала