„Једном ратник – увек ратник!“

© Фото : АБА / Мега / Ивица ВеселиновДејан Милојевић
Дејан Милојевић - Sputnik Србија, 1920, 16.06.2021
Пратите нас
Дејан Милојевић, српски кошаркашки стручњак, каријеру ће наставити у НБА лиги, као члан стручног штаба Голден Стејт Вориорса.
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 14.06.2021
„Шокиран сам да су то урадили Јокићу“ /видео/
Сјајни млади тренер, некада репрезентативац и освајач златне медаље на Европском првенству 2001. године, од наредне сезоне ће бити део најквалитетније лиге на свету и то у екипи која има шампионске амбиције.
Милојевић се кроз године профилисао као стручњак који има феноменалан начин рада са младим играчима и то је демонстрирао у екипи Меге, која је у свет пласирала играче попут Николе Јокића, Василија Мицића, Бобана Марјановића, Гоге Битадзеа...
Милојевић је прошле године најавио могућност одласка у НБА лигу, али је на том путу испречила пандемија вируса корона, па је он прихватио да током сезоне преузме екипу подгоричке Будућности.
Са црногорским тимом, за који је наступао и као играч, стигао је до финала АБА лиге, где је поражен од Црвене звезде после пет утакмица, а по завршетку сезоне договорио је одлазак у Америку.
То је потврдио његов агент Миодраг Ражнатовић.
„Када једном постанеш кошаркашки ратник, увек останеш кошаркашки ратник! И ја сам неизмерно срећан због тога“, навео је Ражнатовић.
Милојевић ће у Вориорсима имати веома занимљив посао, радиће са младим играчима, нарочито са центром Џејмсом Вајзменом, који је прошле године изабран на драфту и очекује се да у наредном периоду буде један од носилаца екипе.
​► У Денверу се прича о Јокићу и Србији – уз „забринутост“
► Америчке звезде имају телохранитеље, а Јокић – браћу /видео/
► Ђорђевић донео титулу после 20 година – па није добио нови уговор
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала