Олимпијски пламен Токио 2020. - Sputnik Србија, 1920
Олимпијске игре у Токију
Кошарка, тенис, одбојка, ватерполо... Србија на Олимпијским играма у Токију има 86 представника – ко су они, када наступају и шта се од њих очекује сазнајте уз Спутњик спорт.

У Денверу се прича о Јокићу и Србији – уз „забринутост“

© Фото : ФИБАСрпски кошаркаш Никола Јокић
Српски кошаркаш Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 16.06.2021
Пратите нас
Никола Јокић, званично најбољи кошаркаш НБА лиге, нашао се на списку репрезентативаца Србије за квалификације за Олимпијске игре, али и само завршно такмичење, међутим питање је да ли ће њега бити у дресу Србије, бар према писањима медија у Денверу.
Никола Јокић незадовољан одлуком судије током утакмице против Мајамија - Sputnik Србија, 1920, 10.06.2021
Шта би тек било да се Јокић не презива тако...
Мајк Сингер, репортер Денвер поста, покренуо је тему наступа Јокића за репрезентацију, преносећи наводе својих извора.
„Нагетси ће подржати Јокићеву одлуку, каква год она била, али тим има реалну и валидну забринутост у вези са његовим одмором и опоравком овог лета“, навео је Сингер.
Он је подсетио да је Јокић од 1. августа прошле године, када је почео финиш претходне сезоне, одиграо 109 од могућих 109 утакмица.
Уз то, Јокић је трећи у целој НБА лиги према броју минута проведених на терену, укупно 2488, а сасвим сигурно је да би их било и више да је Денвер успео да прође полуфинале плеј-офа Западне конференције.
Подсетимо, селектор Србије Игор Кокошков је уврстио Јокића на списак репрезентативаца, али се о томе потом није говорило, осим у моменту завршетка НБА сезоне за српског центра.
Он је упитан да ли ће заиграти на Олимпијским играма, односно квалификацијама за Олимпијске игре, одговорио са „не знам“, што је у делу српске јавности одмах схваћено као одбијање, што, бар званично, није случај. 
О кошаркашкој репрезентацији и предстојећим изазовима недавно је за Спутњик спорт говорио Мирослав Радуљица, гостујући у емисији Миљанов корнер.
► Америчке звезде имају телохранитеље, а Јокић – браћу /видео/
► Богданова дружина шокирала несуђеног „Јокића“! /видео/
► Ђорђевић донео титулу после 20 година – па није добио нови уговор
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала