Украјина продужила санкције директору и главној уредници Спутњика

© SputnikУ згради је смештена МИА „Росија севодња“ и њени брендови — „Спутњик“, РИА „Новости“, „Р-Спорт“, РИА „Рејтинг“, „ИноСМИ“, „Прајм“, РИА „Некретнине“
У згради је смештена МИА „Росија севодња“ и њени брендови — „Спутњик“, РИА „Новости“, „Р-Спорт“, РИА „Рејтинг“, „ИноСМИ“, „Прајм“, РИА „Некретнине“ - Sputnik Србија, 1920, 18.06.2021
Пратите нас
Украјинске власти су продужиле санкције генералном директору МИА „Росија севодња“ Дмитриј Кисељов и главној уредници „Спутњика“ и телевизије „РТ“ Маргарити Симоњан.
„Савет за националну безбедност и одбрану Украјине продужио на три године санкције против једног броја грађана Русије, међу којима су и Кисељов и Симоњан. Интересантно је да ли ће представник ОЕБС-а за слободу медија то приметити?“, запитала се портпаролка Министарства иностраних послова Русије Марија Захарова у свом посту на телеграму.
TELEGRAMMMM "{$url}"
МИА „Росија сиводња“ је на списку украјински санкција од 2018. године. Украјински провајдери ће блокирати доступе сајтовима: россиясегодня.рф, sputniknews.com, ria.ru, rsport.ria.ru, 1prime.ru, realty.ria.ru и rian.com.ua.
Прочитајте још:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала