Више од 10.000 потписа да се Безосу забрани повратак на Земљу након лета у свемир

© AFP 2023 / Manjunath KiranГлава и основатель интернет-компании Amazon.com Джефф Безос
Глава и основатель интернет-компании Amazon.com Джефф Безос - Sputnik Србија, 1920, 19.06.2021
Пратите нас
Више од 12.500 људи до сада је потписало петицију којом позивају да се оснивачу Амазона Џефу Безосу забрани повратак на Земљу након предстојећег лансирања свемирске летелице његове компаније Блу Ориџин.
Безос, други најбогатији човек на свету са нето вредношћу од приближно 186 милијарди долара, „заправо је негативац, милијардер из стрипа Супермен, наводи се у петицији. „Он је заправо зли моћник који је наклоњен глобалној доминацији. То знамо годинама.“
Аутор петиције такође тврди да је Безос (57) „радио са Џефријем Епстајном и витезовима темпларима, као и са Слободним зидарима да би стекао контролу над целим светом“.
„У међувремену наша влада дозвољава да се то догоди“, закључују они. „Ово је можда наша последња шанса пре него што омогуће 5Г микрочипове и изврше масовно преузимање", преноси портал Бизлајф.
Подсетимо, Џеф Безос недавно је саопштио да ће бити део посаде на првом суборбиталном лету његове ракетне компаније Блу Ориџин. На лету ће му се придружити и Безосов брат Марк, као и победник јавне лицитације који се борио за једно од места. Наиме, анонимни добитник платио је на аукцији 28 милиона долара за место за путовање у свемир са оснивачем Амазона Џефом Безосом.
Прочитајте још:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала